Gratis verzending boven €20 | Binnen 48 uur in huis | Gratis retourneren binnen 14 dagen

Bestelling retourneren en klachtenregeling


Als je spijt hebt van je aankoop, mag je deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden herroepen. Na melding dat je van je koop afziet heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Indien u wenst een artikel te retourneren dient u dit altijd eerst bij ons te melden via info@deluxo.nl.
Wij zullen u vervolgens voorzien van alle benodigde info en stappen.

U kunt uw bestelling retourneren door het verkregen retourformulier in te vullen en uw zending terug te sturen naar ons retouradres: 

 

Manoo Trading
Gemeentenweg 23
5106 NK Dongen
Nederland

 

Indien u uw bestelling wenst te retourneren dient u altijd rekening te houden met de retourvoorwaarden.


Retourvoorwaarden:

  • Wij kunnen de retouren alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling – indien mogelijk – ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht de schade (waardevermindering) in rekening te brengen;
  • Items die direct online bij www.deluxo.nl zijn gekocht. Als je een Deluxo product hebt aangeschaft bij een van onze retail verkooppunten (Bijv. Bol.com) moet je het product ook daar retourneren.
  • Je ontvangt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  • Houd er rekening mee dat het afhankelijk van je bank nog eens 2-10 werkdagen kan duren voordat het tegoed op je rekening is bijgeschreven.
  • Op de geleverde producten gelden de Algemene Voorwaarden, deze zijn hier te lezen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de volledige aankoopsom die u tot op dat moment heeft gedaan, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 


Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@deluxo.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Mocht er iets onduidelijk zijn kunt u ook contact met ons opnemen:

Email: info@deluxo.nl
Chat tussen 9:00 en 18:00 > 5 dagen per week!
Telefoon: +31 6 19165072

Of via het contactformulier op onze contactpagina