Gratis verzending boven €20 | Binnen 48 uur in huis | Gratis retourneren binnen 14 dagen

Deluxo: Nice To Meet You!

Hi There

Even wat meer over ons als merk! We geven je graag een introductie van wie wij zijn, waar wij voor staan en waar wij voor gaan!

 

 

Onze Start

Na onze start als Deluxo™ op 18 april 2019, zijn we met ons team intensief aan de slag gegaan met het ontwikkelen en uitbrengen van onze eerste collectie; Fade aroma diffuser.

 

Een fantastische tijd waarin wij als Deluxo de kans hebben gekregen om ons te specialiseren in de mooiste oplossing tot alledaagse gezonde lucht; aroma diffusers en luchtbevochtigers! Samen met ons productieteam hebben we ons volledig gestort in het creëren van een ultrasone aroma diffuser welke naast een optimale functionaliteit, ook voorzien is van een stijlvol en modern design. 

 

Op 19 Augustus was het zover. De Lancering van Deluxo Fade. Een mijlpaal die de start van onze intrede in de wereld van gezonde lucht kenmerkt.

 

Sindsdien zijn we hard aan het werk om onze klanten een steeds completere ervaring te bieden op het gebied van schone lucht en heerlijke geur, door middel van onze aroma diffusers, luchtbevochtigers en biologische etherische olie.

 

 

Onze missie

Met onze specialistische focus op het constant innoveren en verbeteren van luchtkwaliteit, streeft Deluxo ernaar om ècht een verschil te maken in in ieders leefomgeving. Zowel in functionaliteit als in duurzaamheid en een stijlvol design.

Volgende post

Een opmerking achterlaten

Let op, Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.